Søg i denne blog

fredag den 7. februar 2014

Grønkålssalat med granatæble :)

Grønkål. Jeg troede for længst, at sæsonen for denne lækre kål var ovre. Men jeg blev glædeligt overrasket, da mit lokale supermarked havde det liggende på hylderne. Her kommer den første opskrift med den lækre kålsort:

100 g. grønkål
1 æble skåret i fine tern
Kernerne fra ½ granatæble
1 dl. skyr
1 spsk. honning
1 tsk. sennep
1 tsk. salt
1 tsk. peber

Grønkålen hakkes fint, og den blandes derefter med æble og granatæblekernerne. I en anden skål blandes skyr, honning, sennep, salt og peber. Grønkålssalaten og skyrdressingen blandes nu sammen. Salaten kan sagtens opbevares i køleskabet, og nemt spises som frokost dagen efter.

Hvad er din bedste opskrift på grønkålssalat?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar