Søg i denne blog

tirsdag den 23. februar 2016

Mad for en 10er: Morgenstund har havregrød i...


Havregrød om morgenen er noget, jeg gang på gange vender tilbage til at spise om morgenen. Det er ikke raketvidenskab at lave havregrød, men godt smager det! Jeg drikker gerne et glas mælk til, fordi det har jeg gjort siden barnsben ;) Old habits die hard. Anyway, her er en opskrift og to metoder at tilberede grøden på:

1 1/2 dl. havregryn
3 dl. vand
1 knsp. salt

Metode 1
  • Alt hældes enten i en gryde 
  • Grøden koges under omrøring til grøden er kogt færdig efter 5-10 minutter
Metode 2
  • Alt hældes i en dyb tallerken/skål, der kan gå i mikroovnen
  • Tallerken varmes i mikroovnen på max. 3-4 minutter. 

  • Havregrød smager dejligt med alt fra bananer, mandler, tranebær og kanel til smør. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar